آموزش طراحی سایت فروشگاهی فقط در 7 مرحله


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ارائه ی خدمات مجازی و آدرس esmaeil3395.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 148
:: کل نظرات : 6

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 7

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 2
:: باردید دیروز : 153
:: بازدید هفته : 480
:: بازدید ماه : 472
:: بازدید سال : 6584
:: بازدید کلی : 18439

RSS

Powered By
loxblog.Com

فروش فالوور و لایک اینستاگرام

آموزش طراحی سایت فروشگاهی فقط در 7 مرحله
دو شنبه 30 مرداد 1402 ساعت 9:6 | بازدید : 305 | نوشته ‌شده به دست اسماعیل | ( نظرات )

درآمد تجارت الکترونیک در ایالات متحده در سال گذشته 768 میلیارد دلار تخمین زده شد و انتظار می رود در سه سال آینده از 1.3 تریلیون دلار فراتر رود. طبق آمار Statista، درآمد تجارت الکترونیک در هند به 57.70 میلیارد دلار می رسد، یعنی حدود 475 میلیارد روپیه در سال 2023. اگر در فضای خرده فروشی هستید، ایجاد یک سایت تجارت الکترونیکی می تواند به شما این امکان را بدهد که سهمی از آن پای به دست آورید. در اینجا نحوه ساخت سایت فروشگاهی تنها در هفت مرحله آورده شده است.

مرحله 1. سیستم مدیریت محتوای خود (CMS) را انتخاب کنید

اساس هر وب سایت یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است. تعدادی سیستم مدیریت محتوای مختلف برای انتخاب از پلتفرم های منبع باز مانند وردپرس تا سازندگان وب سایت همه در یک مبتدی مانند Shopify یا Squarespace وجود دارد. این که برای شما و فروشگاه آنلاین شما مناسب است به بودجه، تجربه و نیازهای منحصر به فرد تجارت الکترونیک شما بستگی دارد.

 

 

 

در اینجا محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا برای وب سایت های تجارت الکترونیک آورده شده است:

 

  • وردپرس: CMS پیشرو در جهان که یکی از قابل تنظیم ترین ها نیز می باشد.
  • Shopify: یک راه حل تجارت الکترونیک ایده آل برای ایجاد یک تجارت dropshipping.
  • Squarespace: یکی از بهترین سازندگان وب سایت برای مبتدیانی که می خواهند به راحتی یک وب سایت حرفه ای بدون تجربه قبلی در طراحی وب بسازند.
  • Square Online: بهترین برای خرده فروشان موجود که به دنبال فروش حضوری و آنلاین هستند.
  • Wix: یک سازنده وب سایت همه کاره که استفاده از آن آسان است و بسیار قابل تنظیم است.
  • برای کمک به تصمیم گیری بهترین CMS برای نیازهای تجارت الکترونیکی شما، درباره بهترین پلتفرم های تجارت الکترونیک بیشتر بدانید.

 

ار سایت خود را با وردپرس راه اندازی کردید حتما سری به مقاله آموزش وردپرس بزنید، در این مقاله به صورت 0 تا 100 به این مبحث پرداخته شده است.

 

مرحله 2. ایجاد یک حساب کاربری (یا دریافت میزبانی وب)

هنگامی که تصمیم گرفتید از کدام CMS استفاده کنید، گام بعدی ایجاد یک حساب کاربری است – مگر اینکه وردپرس را انتخاب کنید. اگر قصد دارید سایت تجارت الکترونیک خود را با وردپرس بسازید، قدم بعدی شما دریافت یک برنامه میزبانی وب است. بهترین خدمات میزبانی وب همراه با نام دامنه رایگان، گواهینامه SSL رایگان و نصب وردپرس با یک کلیک، نیازی به اتصال دستی دامنه و هاست خود به وردپرس را از بین می برد.

 

اگر از یک سازنده وب سایت مانند Shopify، Squarespace، Square Online یا Wix استفاده می کنید، به سادگی به وب سایت ارائه دهنده بروید و برای یک حساب ثبت نام کنید. اگر CMS انتخابی شما اجازه می دهد، نام دامنه خود را از طریق CMS ثبت کنید تا نیازی به فرآیند پیکربندی دستی دامنه نداشته باشید.

در مواردی که CMS انتخابی شما امکان دریافت نام دامنه را به شما نمی دهد، دامنه خود را با استفاده از یک ثبت کننده نام دامنه ثبت کنید. برای کمک به انتخاب یکی، مقاله ما را در مورد بهترین ثبت کننده دامنه بررسی کنید.

مرحله 3. یک تم یا قالب تجارت الکترونیکی را انتخاب کنید


اولین چیزی که باید در نظر بگیرید یک موضوع برای وب سایت شما است. تم ها قالب های آماده ای هستند که به وب سایت شما ظاهر و احساسی ثابت می بخشند. همه پلتفرم‌های اشتراک تعداد زیادی قالب برای انتخاب دارند، بنابراین چه در حال ساخت وب‌سایت تجارت الکترونیک خود با وردپرس، Shopify، Wix یا هر چیز دیگری باشید، قالب‌ها و تم‌های از پیش ساخته شده برای انتخاب خواهید داشت.

 

به خاطر داشته باشید که در حالی که قالب های رایگان به طور کلی در اکثر سیستم عامل ها در دسترس هستند، برخی از آنها قالب های پولی (یا پریمیوم) را نیز ارائه می دهند. به عنوان مثال، هر دو وردپرس و Shopify تم های ممتازی را ارائه می دهند که قیمت آنها از حدود 2400 روپیه تا بیش از 16600 روپیه است. مزیت این است که بسیاری طرح‌های منحصربه‌فردتری ارائه می‌دهند، که می‌تواند به کسب‌وکارهایی که می‌خواهند ظاهری خاص داشته باشند کمک کند تا زمان صرف شده برای سفارشی‌سازی موضوع انتخابی خود را کاهش دهند.

مرحله 4. سایت خود را سفارشی کنید و صفحات وب بسازید


بعد از اینکه تم یا قالب مناسب برای فروشگاه آنلاین خود را پیدا کردید، گام بعدی شروع به سفارشی کردن آن است. اینجا جایی است که سرصفحه و پاورقی خود را به روز می کنید، پیمایش سایت خود را پیکربندی می کنید و صفحاتی را از صفحه اصلی خود به صفحه سیاست بازپرداخت و بازپرداخت خود می سازید.

مرحله 5. لیست محصولات را ایجاد کنید


هیچ فروشگاه اینترنتی با لیست محصولات کامل نیست. بنابراین هنگامی که وب سایت خود را ساختید، گام بعدی این است که کاتالوگ محصول خود را ایجاد کنید، که با تمام لیست های محصول شما تکمیل شود. در این فرآیند مطمئن شوید که فهرست‌های خود را سازماندهی و دسته‌بندی کرده‌اید تا برای بازدیدکنندگان آینده سایت شما آسان باشد تا آن‌ها را پیدا کنند و برای شما مدیریت کنند.

مرحله 6. یک دروازه پرداخت، موجودی و ابزارهای مالیاتی را تنظیم کنید


پس از اینکه وب‌سایت تجارت الکترونیک خود را پر کردید، چند جنبه کلیدی در ساخت یک سایت تجارت الکترونیک وجود دارد که باید از راه‌اندازی یک پردازشگر پرداخت تا افزودن موجودی و ابزارهای مالیاتی به آن توجه کنید.

درگاه پرداخت را انتخاب کنید
وقتی نوبت به انتخاب و راه‌اندازی درگاه پرداخت می‌رسد، بسیاری از خرده‌فروشان آنلاین ابزارهای شخص ثالث مانند Stripe یا PayPal را انتخاب می‌کنند تا فرآیند را آسان‌تر و ایمن‌تر کنند. اگر مشتری را به وب سایت های دیگر هدایت می کنید، باید اطمینان حاصل کنید که داده ها قبل از انتقال به طور کامل رمزگذاری شده اند.

اگر یکپارچه سازی پرداخت را انتخاب می کنید، این نکات را در نظر بگیرید:

 

ادغام ابزار با پلتفرم شما چقدر آسان است؟


آیا ابزار امن است؟

 

آیا این ابزار با PCI سازگار است؟


هزینه هایی که شما و مشتری باید بپردازید چیست؟


حمل و نقل را یکپارچه کنید


اگر پلتفرم شما اجازه می دهد، باید حمل و نقل را با وب سایت تجارت الکترونیک خود ادغام کنید تا یک تجربه یکپارچه داشته باشید. همچنین عملیات را ساده می کند و می توانید روی فروش تمرکز کنید. اما قبل از اینکه حمل و نقل را یکپارچه کنید، سیاست های حمل و نقل خود را مانند ارسال رایگان، هزینه متغیر، نرخ ثابت و غیره تعیین کنید.

اضافه کردن یک ماشین حساب مالیات فروش (اختیاری)


علاوه بر این، ممکن است بخواهید اضافه کردن یک ماشین حساب مالیاتی را برای محاسبه خودکار مالیات فروش، حمل و نقل و هر هزینه دیگری در هنگام چک در نظر بگیرید.

 

مرحله 7. سایت تجارت الکترونیک خود را تست و راه اندازی کنید

 

قبل از راه اندازی سایت تجارت الکترونیک برای مشتریان خود، باید سایت را به طور کامل بررسی کنید. هر دکمه و هر پیوند در سایت باید کار کند. حتی صفحات وب خطای 404 نیز باید بر اساس موضوع طراحی شوند.

تست هایی را اجرا کنید تا ببینید آیا می توانید محصولات را به سبد خرید اضافه کنید و پرداخت را پردازش کنید. اکثر پلتفرم‌ها به شما امکان می‌دهند پردازش پرداخت را بدون شارژ کردن کارت اعتباری خود آزمایش کنید. حتما بررسی کنید که آیا همه ایمیل‌ها پس از انجام خرید یا رد کردن خرید به صندوق ورودی مناسب ارسال می‌شوند یا خیر. و در آخر، بررسی کنید که سایت شما در دستگاه های تلفن همراه چگونه به نظر می رسد و چگونه کار می کند. در صورت امکان، سعی کنید عملکرد سایت را در مرورگرهای مختلف وب بررسی کنید.

پس از آزمایش و بررسی مجدد همه چیز، از توضیحات محصول گرفته تا صفحات دسته بندی، آماده راه اندازی هستید.

راه‌اندازی فروشگاه تجارت الکترونیک خود را از طریق صفحات رسانه‌های اجتماعی، پست‌های مهمان در وبلاگ‌های خرده‌فروشی محبوب، بازاریابی تأثیرگذار و فهرست‌های ایمیل خود اعلام کنید. اگر بودجه لازم را دارید، می توانید به دنبال تبلیغات پولی در فیس بوک، گوگل و سایر پلتفرم ها نیز باشید.

 

چرا باید آنلاین بفروشید


قبل از اینکه واقعاً شروع به ساخت وب سایت تجارت الکترونیک خود کنید، باید در مورد نیازهای کسب و کار خود برای ساخت یک وب سایت شفاف باشید. در اینجا چند دلیل برای فروش آنلاین آورده شده است.

افراد بیشتری در حال خرید آنلاین هستند


خرید آنلاین راحت و ایمن است و در طول همه گیری اخیر، فروش تجارت الکترونیک در سال 2020، اولین سال همه گیری، تا 40 درصد افزایش یافت. در دسترس بودن آسان تلفن های هوشمند همچنین به این معنی است که می توانید از هر کجا و در هر زمانی از روز خرید کنید. بنابراین بدیهی است که مردم مدت‌ها پس از کاهش همه‌گیری به خرید ادامه خواهند داد.

راه اندازی یک فروشگاه تجارت الکترونیک ارزان تر است


هنگامی که آن را با یک فروشگاه آجر و ملات مقایسه می کنید، راه اندازی یک فروشگاه تجارت الکترونیک بسیار ارزان تر است. این تا حدی به این دلیل است که فروشگاه‌های آجری متحمل هزینه‌های ثابت متعددی مانند اجاره، قبوض برق، پرداخت‌های کارکنان، نگهداری زیرساخت‌ها و غیره می‌شوند.

وب سایت تجارت الکترونیک می تواند فروش خارج از خط را افزایش دهد


لزومی ندارد که فروشگاه های آنلاین و آفلاین باید متقابل باشند. وقتی در وب‌سایت تجارت الکترونیک خود از فروشگاه‌های آجری خود به مردم بگویید و کیوسک‌های اپلیکیشن را در فروشگاه‌های خود نصب کنید، می‌توانند یکدیگر را به خوبی تقویت کنند.

به عنوان مثال

، آمازون اکنون پس از موفقیت بی‌سابقه وب‌سایت تجارت الکترونیک آنلاین خود، فروشگاه‌های آجر و ملات باز می‌کند.

ایجاد تجربیات منحصر به فرد مشتری


شخصی سازی تجربیات و خدمات آنلاین بسیار آسان تر است. می‌توانید از رسانه‌های مختلف از جمله ویدیو، صدا، داستان‌ها، نظرات مشتریان و پیام‌های شخصی‌سازی شده برای ایجاد تجربه‌ای که مشتریانتان دوست دارند و با دیگران به اشتراک می‌گذارند، استفاده کنید.

فروش را فورا شروع کنید
هنگامی که وب سایت را آماده کردید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که پردازش پرداخت را تنظیم کنید و محصولات خود را در وب سایت لیست کنید تا فروش را شروع کنید. نیازی به منتظر ماندن برای کارمندان جدید، ذخیره موجودی یا ایجاد هجوم بازاریابی کافی نیست. شما در لحظه ای که وب سایت خود را به صورت زنده قرار می دهید در تجارت هستید.

با Dropshipping شنیده های پرهزینه را حذف کنید
وقتی به خرده‌فروشی فکر می‌کنید، اولین چیزی که به ذهنتان خطور می‌کند، تامین، نگهداری و مدیریت موجودی است. با این حال، اگر یک مدل کسب و کار dropshipping را انتخاب کنید، نیازی به نگهداری و مدیریت موجودی توسط خودتان ندارید.




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: